Sayfalar

5 Eylül 2012 Çarşamba

HER KIZ YARI LEZBİYENDİR

  • Çünkü 1 kız için, "her kız arkadaşı sevgili yarısıdır." Vallahi, her anlamda. Düzenli olarak görüştüğümüz, telefonda 2-3 saat boyunca konuştuğumuz, birbirimizi ihmal ettiğimizde birbirimize ağır trip attığımız, uzun süre görmediğimizde "ahh sana hasret kaldım" diyerek boynuna atıldığımız, yeri geldiğinde giyimine karıştığımız (bu biraz reverse işliyor; "o etek boyu ne öyle, git biraz kısasını giy" şeklinde), yeri geldiğinde "başbaşa takılalım, kalabalık çekemeyeceğim" falan dediğimiz kız arkadaşlarımız var bizim. 
  • Hatta kız arkadaşlarımızla görüşeceğiz diye flört etmeye vakit ayıramadığımız bile doğrudur. Yani sevgili bulamıyorsanız sebebi kız arkadaşlarınızla fazla mutlu olmanız olabilir, bir gözden geçirin derim. Yine de onlar için Allah'a şükredin çünkü herhangi bir büyükbaşla çıktığınız zamandan daha çok eğlenir, daha dürüst ilişkiler kurar, en azından 'nihat doğanımsı atar'lara maruz kalmazsınız.  En güzeli de, şükredin çünkü onlar baki ve daimidir.
  • Asla ve asla onlardan ödün vermeyin, çünkü her muhtemel travmanızda yanınızda onlar olmazsa öleceğinizi hatırlatmak isterim. Gerçi ben en son travmamı 9 yaşında, Mavi Göle Dönüş'ü izlerken Milla Jovovich mağarada yıkanmaktayken ilk reglini olduğunda yaşamıştım, o gün bugündür kereste gibiyim. Ama aramızda çok travmatik kızlarımız da yok değil, kabul edelim.
          Yani bir tek, kız arkadaşlarınızın sizi yemeğe çıkarıp hesabınızı ödememesine ya da annesinin sizi kıskanıp sinsi sinsi ona kötülememesine veya kız arkadaşlarınızla dudaktan şılap şolap öpüşmemeye dikkat edin. İşin rengi değişmesin.


*Bu arada başlığı görüp de başka bir beklentiyle yazıyı tıklayan sapık dostlarımdan da yaşattığım hayal kırıklığından dolayı özür diliyorum, patolojiksiniz yemin ederim.

Hiç yorum yok: